Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Krémová květáková polévka
"Bramborák" se švestkami
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Kmínový pšenično-žitný chléb
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Dušená kari z dýně v mletém mase
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami