Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Celerová pomazánka II.
Rychlá ovesná kaše ke snídani
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Zapečený lilek 3
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Jogurtový koláč s tvarohem
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Chřest s bešamelovou omáčkou
Buřty na pivě
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…