Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Lehký ovocný koláč
Berušky
Vajíčkový salát podle Šárky
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Kuřecí stehna na medu s jablky
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Medovníkové kuličky
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem