Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Rybí pomazánka s avokádem
Pikantní pečená kuřecí stehna
Česnekovo-sýrová krémová polévka
K - Nadívaná kuřecí stehna
"Tiramisu" roláda
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Kuskus s krabími tyčinkami
Noky se špenátem a ricottou
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby