Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Sekaná pečeně plněná vejci
Kuřecí na smetaně s ananasem
Husí játra jako předkrm
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Katův šleh (drůbeží)
Tvarohovo-višňový závin
Tortelloni alla panna
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Kapustová polévka se slaninou
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort