Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Chlupaté knedlíky III.
Plněný zapékaný květák
Jablkový koláč s pudinkem
Smradlavoučká topinka
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Hráškový prívarok (přívarek)
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí