Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Šunková pomazánka - taťkova
Srdíčka na smetaně
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Mřížkový dýňový koláč
Italské masové kuličky se špagetami
Jahodový dort s tvarohem a želé
Pikantní kuřecí nugetky
Fazolový salát - rychle a chutně
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem