Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Vynikající zapečené palačinky
Kuřecí játra na olivách a víně
Opilý Izidor - Lux
Americký hamburger z vyzrálého…
Citronový dort (řezy) s želé
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
BLT sendvič
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí