Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Krupicové flameri
Vepřová pečeně s kůrčičkou
Pečené brambory s anglickou slaninou
Polévka s červenou řepou
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Rychlé langoše plněné sýrem
Domácí nutella
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…