Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
"Tiramisu" roláda
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Kuřecí stehna na medu s jablky
Kus Kus (Cous Cous)
Tříbarevná buchta z remosky …
Cuketovomrkvové placky
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou