Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Lehký ovocný koláč
Jablkové řezy V.
Pikantní nakládaný hermelín II.
Jogurtová buchta II.
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Těstoviny se žampiony ala pizza
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Čokoládová buchta z remosky
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort