Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Zelné závitky s mletým masem
Zapékaná zelenina
Octové těsto místo listového
Špenátové brambory - příloha
Cuketová polévka s hráškem a mátou
Těstoviny s ricottou a pestem
Jablečné muffiny I.
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou