Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Tvarohový koláč s ovocem III.
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Kuře s kysanou smetanou
Ovarová polévka se zeleninou
Peříčkový řez
Beránek s kandovaným ovocem
Bramborový knedlík podle norem
Thajská kuřecí polévka s houbami
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort