Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Panenka Mňam s bramborovými dukátky
Perníková chaloupka
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Hrníčkový šlehačkový dort
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Sušenky á la OREO
Asijský králík - jednoduše a chutně
Špenátová polévka s pórkem
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem