Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Strouhaná tvarohová buchta
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Škvarkové pagáčiky
Kuřecí čína s ananasem
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Cheesecake čokoládový
Plněné taštičky z listového těsta
Bulgurové rizoto s hlívou
Bůček na pivu - pikantní
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki