Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kedlubnová polévka
Karamelové oplatkové řezy
Kuřecí stehýnka na medu II.
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Rajská omáčka, která se musí povést
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Pečené sladké brambory s řepou
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Cuketové karbanátky (sekaná)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort