Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bramborové knedlíky se strouhankou
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Bábovka z marmelády (džemu)
Tortilla s čerstvou zeleninou
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Králíček na smetaně a hořčici
Celerová surimi pomazánka
Cottage sardinky - pomazánka
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort