Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Zeleninové rizoto
Šalamounské řezy
Mrkvová oříšková bábovka
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Kávové muffiny
Pečená zelenina na lžíci oleje
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Kmínové přírodní filety
Meruňkové čatní s cibulí
Tortilla wrap s lilkem a halloumi
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort