Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Domácí paštika
Mramorové maso
Palačinky plněné špenátem
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Jahodový dort s tvarohem a želé
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Sedmikráskový med s pomerančem
Jednoduché pivní staročeské řízky
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Tortilla wrap s lilkem a halloumi
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort