Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Bulharské papriky s Balkánem
Obrácená buchta z jablek
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Bagely
Koktejl Mai-Tai
Buchta z cizrny
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki