Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Hrníčková buchta pro nezkušené
Červená řepa po řecku
Jednoduché řezy II.
Velikonoční mazanec bez vajec
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Kuřecí kari s mangem a rýží
Holandský řízek a šťouchané brambory
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…