• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Olivy k vínu
Napište svůj komentář k receptu

Olivy k vínu

autor: František Brusák
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Olivy k vínu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • provensálské bylinky
    • nakládané olivy
    • balkánský sýr

Postup přípravy receptu

1
Balkán nakrájíme na kostičky dáme dvě lžičky provensálského koření a zalijeme olivami i s nálevem. Necháme ve sklenici dva dny v chladu uležet. Delikakesa.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Olivy s ginem

Olivy s ginem

Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

Bylinkové tyčky k vínu

Bylinkové tyčky k vínu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 13. 12. 2012 11:55

    Dávali jste i ten nálev podle návodu??

  • Alois | 15. 10. 2012 12:58

    Recept vypadá opravdu moc dobře. Myslím, že by obstál i v aktuální soutěži na Olivy: http://www.olivyzespanelska.cz/soutez/uvod ;-)

  • bibi | 8. 11. 2011 13:06

    přesně takhle se dá salát u nás koupit s rajčaty v olivovém oleji, i ten sýr s kořením vypadá stejně, je to výborný

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 8. 11. 2011 01:38

    Přidávám někdy i sušená rajčata v olivovém oleji. ;-)

  • Hana P. | 10. 7. 2008 21:04

    Výborné, výborné, výborné....

  • Veronika | 17. 10. 2007 19:03

    Výborné, výborné. Dělala jsem už několikrát, s ořechy i různými obměnami koření (orefano, bazalka, směs na pizzu, ap.). A ráda ještě budu :-) Díky.

  • Di | 21. 1. 2007 13:00

    Já bych se přimluvila za přidání jemných koleček cibule, raději červené.

  • Jana Z | 21. 1. 2007 10:50

    Dělala jsem i s těmi ořechy dle rady v komentářích a musím říct, že to bylo přímo vynikající, ořechy natáhly z nálevu skvělou chuť.

  • František Brusák | 20. 1. 2007 09:28

    Dle chuti ale to koření nepřežeňte je velice aromatické.

  • Anonym | 29. 12. 2006 18:36

    Jaké množství od každého?Děkujeme

  • Helena | 20. 3. 2006 15:02

    To je delikatesa,ja bych se jeste primluvila za pridani vlasskych orechu.(Velke kusy.)

  • beba | 20. 3. 2006 14:22

    Aké množstvo by malo byť z každej suroviny?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Pokrmy Přílohy Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Nakládané olivy Provensálské bylinky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kakaovník

Kakaovník

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Krevety středozemí

Krevety středozemí

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Salát z čínského zelí s kysanou smetanou

Salát z čínského zelí s kysanou…

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Univerzální fíková barbecue marináda

Univerzální fíková barbecue marináda

Doporučujeme

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

54
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
26
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
18
Dýňová tortila
Dýňová tortila
17
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
AHA.cz Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Ženy.cz Když hysterka… je váš muž!

Když hysterka… je váš muž!

Blesk.cz Tři roky po smrti Olivie Newton-Johnové (†73) prasklo: Vdovec se zamiloval do jejího „dvojčete“!

Tři roky po smrti Olivie Newton-Johnové (†73) prasklo: Vdovec se zamiloval do jejího „dvojčete“!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Další doporučené recepty:

Olivové trojhránky
Olivové trojhránky
Olivový chléb
Olivový chléb
Olivový koláč
Olivový koláč
Olivy s ginem
Olivy s ginem
Olomoucká česnečka
Olomoucká česnečka
Olomoucká pomazánka s mascarpone - zdravě a chutně
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
  • Recepty.cz
  • Olivy k vínu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact