• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Olivy k vínu
Napište svůj komentář k receptu

Olivy k vínu

autor: František Brusák
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Olivy k vínu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • provensálské bylinky
    • nakládané olivy
    • balkánský sýr

Postup přípravy receptu

1
Balkán nakrájíme na kostičky dáme dvě lžičky provensálského koření a zalijeme olivami i s nálevem. Necháme ve sklenici dva dny v chladu uležet. Delikakesa.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Olivy s ginem

Olivy s ginem

Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

Bylinkové tyčky k vínu

Bylinkové tyčky k vínu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 13. 12. 2012 11:55

    Dávali jste i ten nálev podle návodu??

  • Alois | 15. 10. 2012 12:58

    Recept vypadá opravdu moc dobře. Myslím, že by obstál i v aktuální soutěži na Olivy: http://www.olivyzespanelska.cz/soutez/uvod ;-)

  • bibi | 8. 11. 2011 13:06

    přesně takhle se dá salát u nás koupit s rajčaty v olivovém oleji, i ten sýr s kořením vypadá stejně, je to výborný

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 8. 11. 2011 01:38

    Přidávám někdy i sušená rajčata v olivovém oleji. ;-)

  • Hana P. | 10. 7. 2008 21:04

    Výborné, výborné, výborné....

  • Veronika | 17. 10. 2007 19:03

    Výborné, výborné. Dělala jsem už několikrát, s ořechy i různými obměnami koření (orefano, bazalka, směs na pizzu, ap.). A ráda ještě budu :-) Díky.

  • Di | 21. 1. 2007 13:00

    Já bych se přimluvila za přidání jemných koleček cibule, raději červené.

  • Jana Z | 21. 1. 2007 10:50

    Dělala jsem i s těmi ořechy dle rady v komentářích a musím říct, že to bylo přímo vynikající, ořechy natáhly z nálevu skvělou chuť.

  • František Brusák | 20. 1. 2007 09:28

    Dle chuti ale to koření nepřežeňte je velice aromatické.

  • Anonym | 29. 12. 2006 18:36

    Jaké množství od každého?Děkujeme

  • Helena | 20. 3. 2006 15:02

    To je delikatesa,ja bych se jeste primluvila za pridani vlasskych orechu.(Velke kusy.)

  • beba | 20. 3. 2006 14:22

    Aké množstvo by malo byť z každej suroviny?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Pokrmy Přílohy Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Nakládané olivy Provensálské bylinky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný losos

Gratinovaný losos

Černá buchta jednička

Černá buchta jednička

Perníková buchta s jablky

Perníková buchta s jablky

Jogurtový Margot koláč s pudinkem

Jogurtový Margot koláč s pudinkem

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Špenátová omáčka

Špenátová omáčka

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Čokoládové tartaletky

Čokoládové tartaletky

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

85
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
73
Dýňová tortila
Dýňová tortila
47
Máslové řízky
Máslové řízky
32
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Dva týdny po smrti Ozzyho Osbournea (†76): První slova milované dcery!

Dva týdny po smrti Ozzyho Osbournea (†76): První slova milované dcery!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Další doporučené recepty:

Olivové trojhránky
Olivové trojhránky
Olivový chléb
Olivový chléb
Olivový koláč
Olivový koláč
Olivy s ginem
Olivy s ginem
Olomoucká česnečka
Olomoucká česnečka
Olomoucká pomazánka s mascarpone - zdravě a chutně
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
  • Recepty.cz
  • Olivy k vínu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact