Olivy s ginem
Hovězí pečeně na červeném vínu
Bylinkové tyčky k vínu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dávali jste i ten nálev podle návodu??
Recept vypadá opravdu moc dobře. Myslím, že by obstál i v aktuální soutěži na Olivy: http://www.olivyzespanelska.cz/soutez/uvod ;-)
přesně takhle se dá salát u nás koupit s rajčaty v olivovém oleji, i ten sýr s kořením vypadá stejně, je to výborný
Přidávám někdy i sušená rajčata v olivovém oleji. ;-)
Výborné, výborné, výborné....
Výborné, výborné. Dělala jsem už několikrát, s ořechy i různými obměnami koření (orefano, bazalka, směs na pizzu, ap.). A ráda ještě budu :-) Díky.
Já bych se přimluvila za přidání jemných koleček cibule, raději červené.
Dělala jsem i s těmi ořechy dle rady v komentářích a musím říct, že to bylo přímo vynikající, ořechy natáhly z nálevu skvělou chuť.
Dle chuti ale to koření nepřežeňte je velice aromatické.
Jaké množství od každého?Děkujeme
To je delikatesa,ja bych se jeste primluvila za pridani vlasskych orechu.(Velke kusy.)
Aké množstvo by malo byť z každej suroviny?
Sója s houbami
Bramboráky sváteční
Květákový nákyp
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Ryba z trouby: na zelenině a…
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Roláda s vajíčkovým salátem
Brownies - vláčné a kypré :-)
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki