Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…
Čokoládový koláč s třešněmi
Jablečný závin s tvarohem z…
Vajíčková pomazánka (DUKAN)
Hovězí na paprice
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Vláčný velikonoční beránek
Bramborové špalíčky
Paštika z uzeného lososa
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Kakaové išelky
Rumové kuličky nepečené a snadné