Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Uhlířské špagety
Pikantní pečená kuřecí stehna
Bůček na čínský způsob
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Vepřové na pomerančích
Eintopf s červenou řepou
Tzaziky
Česneková pomazánka s mascarpone
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát