Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chudí rytíři
Zdravý sirup z kopřiv
Pečený králík se žampiony
Chřestový krém - polévka
Mrkvový koláč BILLA
Pepanovy buřty k pivu
Větrníky na plech - karamelové řezy
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Kýta v žampionové omáčce
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč
Klasická zelňačka