Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na pomerančích
Rybízový koláč s kokosem
Špízy se sýrem a uzeninou
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Česnekovo-houbový guláš
Makové (ořechové) muffiny
Domácí čokoládová zmrzlina
Drůbeží výpečky
Zeleninové ratatouille
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vaječný koňak
Crinkles
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka