Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fazolová polévka se zelím
Tvarohová pomazánka
Lehké ovocné řezy
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Co se zbylou rýží?
Řízky v ovesných vločkách
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Jáhlové placičky s mrkví
Indiánci
Mexická tortilla se zelným salátem
Pudinkové cukroví
Vánoční marokánky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví
Rumové kuličky nepečené a snadné