Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové koleno mňam
Tatarák z uzeného lososa
Domácí hranolky bez tuku
Švestkový štrůdl
Pomerančový džem (marmeláda)
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Bylinkový chléb (DUKAN)
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Houbovo-smetanové špecle
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Klasický recept na polevu na perníčky
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví