Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka á la Lada
Jednoduché řezy II.
Hlávkové zelí s těstovinami
Hustá bramboračka
Špekáčky na pivě II.
Lilek s rajčaty
Kmínové přírodní maso - minutka
Čočka na kyselo - salát
Ořechové řezy s vločkami
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Malinová vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Ořechy s krémem