Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňákový salát II.
Utopenci speciál
Vločková pomazánka
Zapečené brambory se šlehačkou
Jemná hrachová kaše
Vánočka z domácí pekárny
Adžika masovo-zeleninové ragú
Domácí čokoládová zmrzlina
Vynikající Cookies
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Vánoční perníčky
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejlepší vaječný likér
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem