Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné muffiny
Marcipánová hmota falešná (varna)
Rybí pomazánka od maminy
bramborový salát bavorský
Mandle pražené v troubě
Kuře (nejen) na zelí
Almnüsse (smažené koblížky)
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Zbojnický salát
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejlepší vaječný likér
Vánoční perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem