Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Višňová bublanina s mákem
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Špekáčky na pivě II.
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Nadýchané špenátové lívance
Bramborový bochánek (mazanec)
Brownies - vláčné a kypré :-)
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Koláč s hruškovým / jablečným…
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky