Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nivová pomazánka II.
Klobásová pomazánka
Jemná křenová pomazánka
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Utajená česneková krkovička
Jíšková pórková polévka
Zeleninový salát s cottage sýrem
Pomerančový sorbet
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Topinky s pestem, rajčaty a…
Znojemské okurky
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Masové špízy s bramborami
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Rychlý borůvkový koláč
Bramborový koláč se zeleninou
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem