Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí polévka se svítkem
Vepřový chilli guláš
Křenová sekaná
Pařížský dort Eli
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Kuře na bramborách z remosky
Malinový nepečený dort
Řecký salát s cizrnou
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake
Cuketová bábovka
Huevos rancheros