Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajčatový salát s mozzarellou a…
Fazolová polévka se zelím
Babiččin koláč
Vaječná pomazánka II.
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Bruselské hovězí - minutka
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Jednoduchá žampionová směs
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Řecký salát s cizrnou
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami
Kuřecí prsa Caprese
Cuketové hranolky
Huevos rancheros