Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelný salát s koprem
Amolety z kynutého těsta
Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny
Perníčky V.
Čokoládovo-tvarohový dort
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Cookies chip
Kávovo-ořechová roláda
Kapustové drny z pánve
Lečo s fazolemi a klobásou
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem