Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka z tuňáka
Bábovka olejová
Lasagne á la kamarádka Terka
Hrnková kávová buchta
Vepřové kotlety podle tchyně
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Pečený Pangasius
Lehké Cookies
Salát z grilované červené řepy s…
Topinky s pestem, rajčaty a…
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger