Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Černá buchta jednička
Ředkvičkový salát
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Kynuté koláče od maminky
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Syrečková pomazánka II.
Salát z buřtů
Okurkové smoothie
Pařížské řezy ....Danča
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Koláč s ricottou a bílou čokoládou
Nepečený ovocný dort