Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moučník alá tiramisu
Hrnečkové knedlíky
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Řezy Margot
Houstičky z domácí pekárny
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Frankfurtská polévka s houbami
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Krůtí chilli con carne
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem