Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hrníčkový ovocný koláč
Kuřecí zeleninový špíz
Chlebové placky
Koložvárské zelí
Velikonoční syrek
Česneková pomazánka - nejlepší
Bezlepková bábovka
Báječné kuřecí placičky se sýrem
Třešňový dort / řez
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Nepečený ovocný dort
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou