Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Borůvkové muffiny
Dort srdce
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Smažená kapusta
Dančí kýta na pivu
Pečené brambory
Řízky z hlívy
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem