Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Banánový koktejl
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Třešňový štrúdl s mandlemi
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Čočka s vejcem a párkem
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Dýňová polévka s česnekem a krutony
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Těstovinový salát s pečenou zeleninou…
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou