Lahodný kozí sýr můžete ochutit voňavými bylinkami – petrželkou a pažitkou. Ze sýra vytvořte kuličky, které můžete ještě ozvláštnit obalením v opražených oříškách nebo třeba sladké paprice.
RADA: Podívejte se které bylinky je vhodné použít během vaření a které před servírováním.
RADA: Jak najemno nasekat ořechy?
Obalovaný kozí sýr
Kozí sýr s pažitkou a pošírovaným…
Kozí sýr s medem a datlemi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rakvičky se šlehačkou
Salát z červené řepy s křenem
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Pomazánka z tresčích jater II.
Rychlý lahodný tvarohový koláč
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Mléčná žampionová polévka
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Česneková růžičková kapusta se…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Houbový guláš
Mexická tortilla se zelným salátem
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake