• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Obrácená svíčková
Napište svůj komentář k receptu

Obrácená svíčková

autor: jana Matěásková
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obrácená svíčková
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • maso kuřecí, králičí nebo hovězí
    • 2
      balíček mražená zelenina pod svíčkovou
    • 1
      sklenice pomerančová šťáva
    • 2
      kostka masox
    • 1
      sklenice zelenina
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi opečeme zeleninu, podlijeme pomerančovou šťávou, uvaříme do měkka, přidáme halali, ještě povaříme a dáme do mixéru a pořádně rozmixujeme. Mezitím si v pánvi opečeme maso, posypané vegetou a obalené v hladké mouce. Rozmixovanou zeleninu dáme do pekáče, přidáme opečené maso, zalijeme šlehačkou, přidáme koření a ještě pečeme 2 hodiny na 250 °C.
2
Lepší je druhý den uleželá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Obrácená buchta z jablek

Obrácená buchta z jablek

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jate | 5. 12. 2011 19:43

    Prosím vás vymažte tento recept...

  • pippiva
    pippiva | 4. 12. 2011 18:35

    Masox 2 kostky, hovezi vyvar z kostky 2 kostky, to je snad jedno a to same, ne? A v postupu uz neni rec ani o masoxu, ani o vyvaru. Peceme 2 hodiny na 250°C(maximum)... Trochu divne. :-\

  • Anonym | 14. 1. 2007 22:00

    Halali, masox, bujon, to musí být přesolené.

  • Anonym | 13. 1. 2007 00:17

    Taky dávám přednost syrové zelenině. A svíčkovou předem nakládám, a žádný masox nepotřebuju.

  • František Pazdera | 12. 1. 2007 20:49

    knedlíky by se asi mohly udělat z polystyrenu, k tomuhle receptu by se to hodilo

  • Kamil Krybus | 12. 1. 2007 18:45

    Nějak mi tam chybí cibule a hlavně slanina. A ta absence základních surovin se těžko dá dohnat masoxama a bujónama. Množství smetany s ohledem na ostatní suroviny je malé. A hrnek mouky? To snad nee!!!

  • Marie Horáková | 12. 1. 2007 13:03

    Hani, to máte pravdu, já proti mražené zelenině a vůbec mraženým věcem vůbec nic nemám, ale kořenovou zeleninu používám i do polévek jedině čerstvou, mám pocit, že mražením ztrácí vůni a jídlu to hodně uškodí. Ostatně, čerstvá je k dostání po celý rok, tak to není žádný problém.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 12:26

    Maruško, někdy dávám mraženou zeleninu - tu pod svíčkovou - ale raději čerstvou, je to na omáčce znát.

  • Marie Horáková | 12. 1. 2007 12:13

    Hani, já jsem před lety Halali začala používat, ale hodně rychle jsem se pokorně vrátila k čerstvé zelenině. Teď po Halali sáhnu v nouzi a přidám k zelenině jednu malou skleničku, když připravuji zvěřinu pro víc lidí, masa není tolik a potřebuji hodně omáčky. Souhlasím s Vámi, mně taky nechutná.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 11:59

    Jano, to mě taky napadlo, ale já Hallali nepoužívám, mě to nechutná.

  • Jana Zajíčková | 12. 1. 2007 11:01

    Myslím, že Hallali je už dost kořeněné, proto tam asi to koření není uvedeno.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 10:06

    Nevím, nemusí to být špatné, ale na mě je tam moc masoxu a bujonu. A hlavně, chybí mi tam koření.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Maso Masox Mražená zelenina Pepř mletý Pomerančová šťáva Šlehačka Sůl Vegeta Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

Kuřecí roláda s nádivkou

Kuřecí roláda s nádivkou

Nepečený dort III.

Nepečený dort III.

Mandle pražené v troubě

Mandle pražené v troubě

Jablečná roláda s tvarohem

Jablečná roláda s tvarohem

Domácí chléb pečený v troubě

Domácí chléb pečený v troubě

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Špagety s baby špenátem, rajčátky a mozzarellou

Špagety s baby špenátem, rajčátky a…

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

90 minut
Perníčky

Perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

112
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
76
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…
25
Jogurtová zálivka s česnekem a kari
Jogurtová zálivka s…
21
Loupáky - nejlepší
Loupáky - nejlepší

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Režisér Jiří Adamec (77) v ústavu: Dojemná zpověď parťáka Strejčka!

Režisér Jiří Adamec (77) v ústavu: Dojemná zpověď parťáka Strejčka!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

  • Recepty.cz
  • Obrácená svíčková
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact