• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Napište svůj komentář k receptu

Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu osob
    • houska , kaiserky, bagetky...,
    • filety bez kostí dle chuti: treska, pangas, dětské filety...
    • čerstvá zelenina dle chuti
    • koření na ryby nebo sůl, pepř...
    • olej na smažení
    • hladká mouka nebo rozšlehané vejce
    • hořčice dle chuti (dijonská, plnotučná...) nebo bylinkový dip, kečup...

Postup přípravy receptu

1
Rozkrojené žemle potřeme dipem nebo hořčicí (každému to, co mu chutná) poklademe plátky zeleniny (paprika, cibule, okurka, salát, rajče...).
2
Rybí porce bez kostí (na jednu žemli cca 120 gramů filetů) osolíme a okořeníme dle chuti a buď obalíme v mouce nebo v rozšlehaném vejci. Poté ihned osmažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova a odložíme okapat přebytečný tuk na ubrousek.
3
Pokud budeme chtít podávat žemle ihned, můžeme ještě teplou rybu vložit do zeleninou obložených žemlí a pustit se do nich.
4
Pokud budeme chtít žemle na delší cesty, ke svačině (například jako řízek v chlebu), rybu necháme na ubrousku úplně vychladnout a až poté vložíme do připravených obložených žemlí. Ty pak zabalíme do alobalu či fólie a šup s nimi do batohu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těsto na bagetky, housky...

Těsto na bagetky, housky...

Žemličky s česnekovou pomazánkou

Žemličky s česnekovou pomazánkou

Ovesné bagetky s bylinkovým máslem

Ovesné bagetky s bylinkovým máslem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 30. 5. 2016 16:45

    Výborné k večeři svačině a určitě i třeba na výlet. Děti si je mocně oblíbily.

  • zahálkovi | 15. 9. 2015 20:26

    dneska vyzkoušené k večeři a paráda ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Ryby Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ostatní Ze zeleniny Rybí Pečivo Slané Pro děti Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Filety Hladká mouka Hořčice Houska Koření na ryby Olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italská omáčka

Italská omáčka

Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

Kovářské kotlety

Kovářské kotlety

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Cuketa zapečená s Nivou

Cuketa zapečená s Nivou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Králík na medu

Králík na medu

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…

Italské těsto a výborná pizza

Italské těsto a výborná pizza

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

Poslední sledované recepty

57
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
24
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
23
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
21
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Obložená vejce
Obložená vejce
Obložené kotlety na smetaně
Obložené kotlety na smetaně
Obložené papriky
Obložené papriky
Obložené topinky
Obložené topinky
Obložené žemle
Obložené žemle
Obložený chléb s fíky
Obložený chléb s fíky
  • Recepty.cz
  • Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact