• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Obložené briošky
Napište svůj komentář k receptu

Obložené briošky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obložené briošky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      g droždí
    • 150
      ml mléko
    • 350
      g hladká mouka
    • 80
      g máslo
    • 2
      ks žloutek
    • sůl
    • mouka
    • tuk
    • 1
      ks vejce
    • kmín
  • Na obložení
    • 1
      lžíce máslo
    • 2
      kapary
    • pomazánkové máslo
    • řapíkatý celer
    • petrželka
    • 80
      g vysočina
    • 100
      g šunka
    • 0,50
      ks okurka salátová
    • 4
      lžíce jarní cibulka sekaná
    • 4
      ks šprot
    • 100
      g vepřová plec Uzená
    • 10
      ks olivy s papričkou zelené
    • pepř celý naložený
    • červená paprika a žlutá paprika

Postup přípravy receptu

1
Droždí rozdrobíme ve 50 ml vlažného mléka a přidáme trochu mouky. Promícháme a necháme kynout. K mouce přidáme tuk, žloutky, sůl, zbylé mléko a vykynutý kvásek. Vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Z těsta vyválíme 13 válečků asi 8 cm dlouhých. Rozložíme je na vymazaný plech a necháme opět kynout. Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem a solí a pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.
2
Upečené briošky rozřízneme a vždy čtyři obložíme stejně. Spodní část potřeme máslem, ozdobíme cibulkou, šproty, kapary a zakryjeme vrchní částí. Další potřeme slabě pomazánkovým máslem a obložíme na kostičky pokrájenou uzenou plecí, plátky oliv a petrželkou. Na rozkrojené briošky, položíme kolečka vysočiny, přidáme pokrájený řapíkatý celer, zelený pepř a přiklopíme. Zbylé potřeme pomazánkovým máslem, na něj přeložíme šunku a doplníme plátky okurky a proužky barevných paprik.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Máslové briošky

Máslové briošky

Briošky na hot dog

Briošky na hot dog

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Droždí Hladká mouka Jarní cibulka Kapary Kmín Máslo Mléko Mouka Okurka salátová Olivy s papričkou Pepř celý Petrželka Pomazánkové máslo Řapíkatý celer Šprot Sůl Šunka Tuk Vejce Vepřová plec Vysočina Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza rohlíky II.

Pizza rohlíky II.

Vepřové kousky na paprice

Vepřové kousky na paprice

Myslivecká směs

Myslivecká směs

Banánový chlebíček s kokosem

Banánový chlebíček s kokosem

Slaný listový závin

Slaný listový závin

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Krevety na grilu

Krevety na grilu

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

18
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
14
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
14
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
14
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom!  Koho se podařilo vyloučit?

Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom! Koho se podařilo vyloučit?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Obložené briošky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact