• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou
Napište svůj komentář k receptu

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks vejce
    • 6
      lžíce cukr krupice
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 3
      lžíce studená voda
    • 50
      g čokoláda na vaření
    • kokos
  • Náplň
    • 2
      ks tvaroh
    • 200
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 10
      g želatina prášek
    • 3
      dl voda
    • 2
      ks šlehačka
    • ovoce jahody nebo kompotované ovoce

Postup přípravy receptu

1
Šleháme 6 bílků, postupně přidáváme a zašleháváme 6 lžic cukru krupice až je sníh krásně tuhý, přidáme 6 žloutků se 3 lžícemi studené vody a ještě zlehka zašleháme. Potom přesijeme do tohoto základu 6 lžic polohrubé mouky a nastrouháme čokoládu. Opatrně zamícháme a upečeme na vymazaném a kokosem vysypaném plechu.
2
2 tvarohy ušleháme s cukrem a připravíme si želatinu - 10 g želatiny namočíme asi 1 hodinu v 1 dcl studené vody. Potom ji zamícháme do 2 dcl vařící vody. Pokud by vznikly kousíčky, přecedíme ji.
3
Potom želatinu zamícháme do ušlehaného tvarohu. Nakonec vmícháme ušlehanou šlehačku.
4
Piškot poklademe ovocem, na ně rozetřeme tvaroh a dáme zchladit do ledničky do druhého dne. Povrch můžeme posypat strouhanou čokoládou a dozdobit.
5
Tento recept je u nás v rodině hodně dlouho užívaný a je velice oblíbený. Ať vám chutná!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Můj oblíbený mrkvový dort

Můj oblíbený mrkvový dort

Ovocný koláč se želatinou

Ovocný koláč se želatinou

Ovocný koláč se želatinou II.

Ovocný koláč se želatinou II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SMILE | 20. 12. 2012 17:45

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 3. 3. 2011 16:21

    Výborný!

  • Lucie Šlapalová | 19. 10. 2008 10:05

    Tak jsem včera pekla (s ananasem), musím říct že se moc povedlo. Každopádně bych doporučila to, co navrhovala Melánia: tj. alespon pikantni džem.

  • Jana z VM | 24. 11. 2005 11:09

    Martino, žlelatina může být vlažná až teplá, nedávám ji úplně hned, chvilku promíchám a než začne tuhnout, tak ji vleju na tvaroh.

  • Martina | 23. 11. 2005 22:30

    Ta želatina do toho tvarohu se má zamíchat až je studená?

  • Lucia Porošinová | 23. 6. 2005 20:08

    Predvcerom som piekla. Je velmi dobry.

  • Melánia Durdovanská | 18. 1. 2005 15:35

    Vynikajúci zákusok. Trošku som ho vylepšila, piškótu som jemne natrela pikantným džemom, potom dala vrstvu mliečneho krému, potom odkvapkané čučoriedky a zaliala zvyšným krémom. Želatinu netreba tak dlho močiť, na trhu je želatina, s ktorou nie je náročné práca.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty Piškotové
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr Cukr krupice Kokos Ovoce Polohrubá mouka Šlehačka Studená voda Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Voda Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boubínské bramboráčky

Boubínské bramboráčky

Kuřecí čína s ananasem

Kuřecí čína s ananasem

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Vepřové na houbách s fazolkami

Vepřové na houbách s fazolkami

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

Koláč švestkový s drobenkou

Koláč švestkový s drobenkou

Těstoviny s řepou - zapékané

Těstoviny s řepou - zapékané

Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob

Luigiho zeleninové rizoto na italský…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

131
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…
111
Šťouchané brambory nejen s kapustou
Šťouchané brambory nejen…
72
Musaka z cuket
Musaka z cuket
58
Zelný salát (nejen) s paprikou
Zelný salát (nejen) s…
58
Bramborový salát nakyselo
Bramborový salát nakyselo

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Oblíbené houstičky
Oblíbené houstičky
Oblíbené těsto
Oblíbené těsto
Oblíbené vafle
Oblíbené vafle
Obložená vejce
Obložená vejce
Obložené kotlety na smetaně
Obložené kotlety na smetaně
Obložené papriky
Obložené papriky
  • Recepty.cz
  • Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact