• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou
Napište svůj komentář k receptu

Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks vejce
    • 6
      lžíce cukr krupice
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 3
      lžíce studená voda
    • 50
      g čokoláda na vaření
    • kokos
  • Náplň
    • 2
      ks tvaroh
    • 200
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 10
      g želatina prášek
    • 3
      dl voda
    • 2
      ks šlehačka
    • ovoce jahody nebo kompotované ovoce

Postup přípravy receptu

1
Šleháme 6 bílků, postupně přidáváme a zašleháváme 6 lžic cukru krupice až je sníh krásně tuhý, přidáme 6 žloutků se 3 lžícemi studené vody a ještě zlehka zašleháme. Potom přesijeme do tohoto základu 6 lžic polohrubé mouky a nastrouháme čokoládu. Opatrně zamícháme a upečeme na vymazaném a kokosem vysypaném plechu.
2
2 tvarohy ušleháme s cukrem a připravíme si želatinu - 10 g želatiny namočíme asi 1 hodinu v 1 dcl studené vody. Potom ji zamícháme do 2 dcl vařící vody. Pokud by vznikly kousíčky, přecedíme ji.
3
Potom želatinu zamícháme do ušlehaného tvarohu. Nakonec vmícháme ušlehanou šlehačku.
4
Piškot poklademe ovocem, na ně rozetřeme tvaroh a dáme zchladit do ledničky do druhého dne. Povrch můžeme posypat strouhanou čokoládou a dozdobit.
5
Tento recept je u nás v rodině hodně dlouho užívaný a je velice oblíbený. Ať vám chutná!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Můj oblíbený mrkvový dort

Můj oblíbený mrkvový dort

Ovocný koláč se želatinou

Ovocný koláč se želatinou

Ovocný koláč se želatinou II.

Ovocný koláč se želatinou II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SMILE | 20. 12. 2012 17:45

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • recepty73
    recepty73 | 3. 3. 2011 16:21

    Výborný!

  • Lucie Šlapalová | 19. 10. 2008 10:05

    Tak jsem včera pekla (s ananasem), musím říct že se moc povedlo. Každopádně bych doporučila to, co navrhovala Melánia: tj. alespon pikantni džem.

  • Jana z VM | 24. 11. 2005 11:09

    Martino, žlelatina může být vlažná až teplá, nedávám ji úplně hned, chvilku promíchám a než začne tuhnout, tak ji vleju na tvaroh.

  • Martina | 23. 11. 2005 22:30

    Ta želatina do toho tvarohu se má zamíchat až je studená?

  • Lucia Porošinová | 23. 6. 2005 20:08

    Predvcerom som piekla. Je velmi dobry.

  • Melánia Durdovanská | 18. 1. 2005 15:35

    Vynikajúci zákusok. Trošku som ho vylepšila, piškótu som jemne natrela pikantným džemom, potom dala vrstvu mliečneho krému, potom odkvapkané čučoriedky a zaliala zvyšným krémom. Želatinu netreba tak dlho močiť, na trhu je želatina, s ktorou nie je náročné práca.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty Piškotové
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr Cukr krupice Kokos Ovoce Polohrubá mouka Šlehačka Studená voda Tvaroh Vanilkový cukr Vejce Voda Želatina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní pečená kuřecí stehna

Pikantní pečená kuřecí stehna

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Troubový segedinský guláš

Troubový segedinský guláš

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Biskupský chlebíček

Biskupský chlebíček

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Bylinkový krůtí guláš se žampiony

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

593
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
139
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
101
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
75
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
38
Boloňské špagety a la Krupi
Boloňské špagety a la…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Rapper Hard Rico měl vystoupit v Chomutově: Přijal peníze, ale nepřijel!

Rapper Hard Rico měl vystoupit v Chomutově: Přijal peníze, ale nepřijel!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Oblíbené houstičky
Oblíbené houstičky
Oblíbené těsto
Oblíbené těsto
Oblíbené vafle
Oblíbené vafle
Obložená vejce
Obložená vejce
Obložené kotlety na smetaně
Obložené kotlety na smetaně
Obložené papriky
Obložené papriky
  • Recepty.cz
  • Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a želatinou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact